30 Kasım 2008 Pazar

Tribal Wars, Klan Savaşları



İnternet üzerinden 24 saat boyunca oynanabilen bu oyuna bir kez bulaşınca çıkması gerçekten güç oluyor. İngilizce, almanca, ispanyolca vs. her dilde ayrı sürücüsü bulunan oyunun türkçesi de mevcut.
Küçük bir köyle başlıyorsunuz oyuna. Önceleri asker yapıp boş köylere saldırıp daha çok maden toplamak, daha çok büyümek ve hepsinden önemlisi hızla büyümek gerekiyor. 300 puan sonunda köyünüzün etrafında hafif bir çizgi oluyor, 1000 puanı geçtiğinizde ise bu çizgi daha bir belirgin oluyor. Daha sonra bu aşamaları 3000 puan ve 10000 puan izliyor.
Eğer bu oyunu oynamaya karar verdiyseniz siz siz olun sakın puana oynamayın. Asker sahibi olmak çok önemli. Hepsinden önemlisi etrafınızdaki insanlarla tanışın ve dost edinin. Zor günlerinizde, aylarını verdiğiniz köyleriniz bir bir elinizden giderken kafayı yemeyin. Yeterince büyüyüp oyunun ilk 100'üne oynadığınız zaman, puan önemli olabiliyor tabi.
Yabancı dilini geliştirmek isteyenler için oyunların yabancı sürücüleri tavsiye edilebilir. Forumlarda yazışmak ve mesajlaşmak dili geliştirmede oldukçu etkili oluyor.
Oyunun türkçe versiyonu için bu köşeye
İngilizce versiyonu için bu köşeye
İspanyolca versiyonu için bu köşeye tıklayabilirsiniz.

1 yorum: