2 Şubat 2010 Salı

Space Craft Pro




İphone'da keyifli oyunlar oynamak isteyenler için süper bir oyun!

Keyif Developments'ın yazıp geliştirdiği bu oyun karelerden oluşan bir zemin üzerinde, uzay boşluğunda geçiyor. Amacın seni yok etmek üzere gelen meteor taşlarını vurmak. Bu da öyle göründüğü kadar kolay değil. Başarılı bir Space Craft oyunu yüksek dikkat ve hız istiyor. Hem gelen taşlardan hızlıca kaçmalı hem de onları parçalamalısınız.

Sayıcı gittikçe artan taşlar, ortaya çıkan bonuslarla biraz rahatlıyor. Hatta bazen tümü ile rahatlıyor.

Atom bonusu, üzerine geldiğiniz anda tüm meteorları bir anda temizliyor. Ama benim tavsiyem bu bonusu dört bir yana ateş eden bonus'tan sonra kullanmanız. Çünkü dört bir yana ateş eden bonuslar meteor taşlarını vurdukça bu taşların sayısı daha da artıyor.

En eğlenceli bonuslardan biri ise Kalkan bonusu. Kalkanı uzay aracınıza girdirdiğiniz andan itibaren, tüm meteorları bu defa siz kovalamaya başlıyorsunuz. Çarptığınız meteor patlıyor. Ama bunu yaparken yukarıdaki süreye dikkat. Çünkü süre bittiğinde eğer kaçmaya başlamazsanız, kalkan kalkıyor ve patlayan siz oluyorsunuz.

Ağır çekim bonusu ise zamanı ve gelen meteorları yavaşlatıyor, bu sayede siz daha hızlı hareket ederken, meteorların hızı sizin gerinizde kalıyor.

Yolda, evde, işte her yerde İphone'u ile güzel vakit geçirmek isteyen herkese bu oyunu tavsiye ederim. Bu köşeden oyunu sadece 1 dolara satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder