11 Haziran 2009 Perşembe

Yeni Bir Browser Oyunu Quests of Gallendor

Geçimişe dair uzun ve okuması meşakkatli masalların anlatıldığı bu oyuna giriş yapar yapmaz bir avatar, yani karakter seçmeniz isteniyor. Seçtiğiniz karakteri geliştirmek için onu görevlere yollamak ve çalıştırmak zorundasınız. Belirli sürelerde görevini tamamlayan karakterinizin kazandığı altınlarla daha çok eşya alıp karakterinizi güçlendirebilirsiniz.

Oyunda loncalar kurup, arkadaşlarınızı oraya davet edebilir ya da kurulan loncalara katılabilirsiniz. Ama bunun için de yeterli altına ihtiyacınız olacak. Daha çok altın için de daha çok göreve ve tecrübe puanına.
Şan salonunda diğer oyuncuları bulabilir ve onlarla savaşabilirsiniz. Ama savaşabilmek için görevlerinizin tamamlanması lazım.

Oyunun en önemli, ilginç ve bazıları için caydırıcı olacak kısımlarından biri ise daha fazla şan puanı alabilmek için Runik taş satın almak gerekliliği. Ama bu taşları gerçekten satın alıyorsunuz. Kredi kartınızı giriyor 20 ytl türklirası ya da daha fazlasını veriyor ve bu taşları satın alıyorsunuz. Sonrasında Şan listesinde üst sıralara çıkıyorsunuz.
Bildiğimiz browser oyunlarındakinin aksine bu oyunda, Premium Hesap kullanımı sizleri doğrudan oyunda üst sıralara çıkarıyor.

Parayı verenin düdüğü çaldığı günümüz koşullarına uygun olarak hazırlanmış bu oyunu bir de siz incelemek ya da ücretsiz kayıt olup oynamak isterseniz burayı tıkalayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder