23 Şubat 2009 Pazartesi

Klan Savaşları Ön Kayıt Yapılamıyor



Yaklaşık 1 ay önce kapatılacağı duyurulan Klan Savaşları'nın yeni versiyonu Klanlar olarak 1 Mart'ta yeniden başlayacak.

Ancak daha önce duyurulduğu gibi ön kayıt ile kullanıcı adımızı alma işlemini ne yazıkki gerçekleştiremiyoruz. Klanlar Kayıt Sayfası'nda da belirtildiği gibi hukuki sebeplerden dolayı 1 Mart'tan önce kayıt yapılamıyor.

Bu arada çok sorulan sorulardan birisine de açıklık getirelim. Klan Savaşları'nda pek çok kullanıcının Premium hesabı devam ediyor. Klan Savaşları 1 Mart'ta kapandıktan sonra da hala kullanmaları gereken puanları kalacak. Bu sorunla ilgili olarak GamePay'e başvurulması gerekiyor. Ne yazıkki GamePay kalan puanlarınızı Klanlar'da kullanmanıza izin vermiyor. Kalan premium puanlarınızı KingsAge'de kullanabiliyorsunuz. Bunun için GamePay sitesinden başvuru yapmanız gerekiyor. Sonrasında kalan puanlarınızı KingsAge'de kullanmak üzere size bir şifre kuponu verecekler. Bu şifreyi premium hesap satın alma bölümünde ilgili yere girerek ekstra puanlarınızı alabileceksiniz. Yine ne yazıkki KingsAge Premium satın alma bölümü henüz açılmadı. Şu ana kadar oyunun içindeki pek çok hatayı düzelttiler. Sanırım bu hatalarla uğraştıkları ve zaten tüm oyuncuların ilk 3 ay için premium hesapları olduğu için bu satın alma kısmıyla pek uğraşamadılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder