19 Şubat 2009 Perşembe

KingsAge ile Klan Savaşları

KingsAge ile klan savaşları çoktan başladı. Tasarımı ve küçük değişiklikleri ile klan savaşları'dan (tribalwars'tan) farklı gibi görünse de aslında birebir aynısı.

KingsAge'în oyuna farklılık katan yeni binalarından bazıları aşağıdaki gibi:


DEĞİRMEN
Alanın verimliliği değirmene bağlıdır. Un, değirmencinin vatandaşlarınızı beslemesini sağlar, öyle ki, krallıkta hiç kimse açlıktan ölmek zorunda kalmaz. Tüm işçileriniz ve askerleriniz beslenmek zorundadır. Bu nedenle sadece besleyebildiğiniz kadar kişi çalıştırabilirsiniz.

KATIR ÇİFTLİĞİ
Katır çiftliğinde, senin için birçok eşya taşıyabilecek yeni hayvanlar yetişti. Daha büyük çiftlik yaparsan, daha çok katır yetiştirebilirsin.


SİMYA LABORATUVARI
Simya Laboratuvarı Simyagerin mutfağında harikulade şeyler üretilir. Bilgi mücevherini araştırırken, kötü kokulu karışımların yanında, bir çok faydalı şey de bulacaksınız. Laboratuvarınız büyüdükçe, araştırmalarınız daha başarılı olacak.

KÖŞK
Kontlar, krallığınızda sizin adınıza günlük vergilerinizi toplayan sadık vatandaşlarınızdan seçilirler. Eğer yeni bir şehre taşınmaları ve ofis kurmaları gerekirse, yönetim için yeterli miktarda altın paraya ihtiyaçları olur. Altın paralar Darphanede üretilebilir.

DARPHANE
Darphanede altın para basabilirsin. Altın paralar yeni para değer birimi oluşturmak için kullanılırlar. Daha büyük krallıklar, kendilerine bağlı ülkeleri yönetebilmek için daha çok altın paraya ihtiyaç duyarlar.

Daha geniş bilgi ve kaynak için bu köşeye bakabilirsiniz.

2 yorum:

  1. oyun güzel üye oldum ama oyunun giriş sayfası birden kayboldu şimdi oyubu bulamıyorum

    YanıtlaSil
  2. şu anda kontrol ettiğimde herhangi bir sorun görünmüyor.
    http://www.kingsage.net/
    Bu adresten giriş yapabilirsiniz.
    Diğer oyuna da aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.
    http://www.klanlar.org/

    YanıtlaSil